Tegels Dronten

Naast het aanleggen van vloerverwarmingsystemen in Dronten en omgeving kunt u ook bij ons terecht voor het aankopen en leggen van Tegels,vloertegels in combinatie met vloerverwarming is het beste keuze in alle soorten vloerbedekkingen,vloertegels zijn goede warmte geleiders,het warmte van vloerverwarming wordt overgdragen als geleding,keramicshe vloertegels zijn wat dat betreft beste warmte geleiding in vloerbedekking soorten. 

Wij hebben voor u de mooiste vloertegels in onze asoortiment en wat u ook niet mag missen het gekochte tegels worden ook in perfectionisme gelegd door onze vakkundige Tegelzetters. 

Onze prijzen zijn zeer concurerend mede scherp inkomen en met onze eigen tegelzetters en ook nog met eigen vloerverwarming legploeg zijn wij gegarandeerd scherp in prijzen en ook nog perfectionisten k als het om gelegde vloertegels gaat dan ook samen met uitstekende service vooorwaardes die wij hanteren. 

U kunt in onze showroom meer dan 500 soorten vloertegels komen bekijken ,en ook onze gebruikte vloerverwarmingsystemen komen bekijken en geven wij u ruim informatie over onze vloerverwarmingssystemen. 

Onze showroom in Lelystad is 6 dagen per week open van maandag tot en met zaterdag,wilt u onze showroom bezoeken aarzel niet kom langs,U bent welkom.

Onze showroom is gelegen aan de Ketelmeerstraat 102 8226 JX Lelsyad,komt u met de auto vanuit Dronten dan bent u binnen 15 minuten in onze showroom

Tegels Dronten

vloerverwarming dronten.nl - Vloerverwarming-Dronten-vloerverwarming informatie-7